Nahajamo se v občini Sveta Ana v Slov. goricah v neposredni bližini regionalne ceste (Lenart – mejni prehod Trate). V naši bližnji okolici pa si lahko ogledate tudi veliko zanimivosti, ki krasijo naš kraj.

Naše družinsko podjetje je bilo ustanovljeno 25. 12. 1998. Takrat sta se Majda in Peter Bolšec odločila, da vstopita v svet podjetništva. Z lastnimi sredstvi sta zgradila poslovni objekt, v katerem sta obratovala Bar in Trgovina Valentina vse do 1. 11. 2013. Od takrat naprej sta predala vodenje podjetja mlajšim rodovom, sledilo pa je tudi preimenovanje podjetja v Bar Bolšec.

Prišlo je obdobje, ko smo prenehali z obratovanjem Trgovine in njene prostore namenili najemu, v katerem se danes izvaja frizerska dejavnost, Frizerski studio Klavdija.

Ponudbo Bara Bolšec smo z leti stalno povečevali tudi s ponudbo športnih aktivnosti. V neposredni bližini smo zgradili odbojkarsko igrišče na mivki, balinarsko igrišče, naredili možnost igranja namiznega tenisa, piknik prostor, otroška igrala …

V letu 2021 pa smo se odločili za modernizacijo poslovanja. Zraven pestre ponudbe, ki jo nudimo v baru, smo izdelali tudi rezervacijsko platformo piknikplac.bolsec.si, z namenom lažje in bolj pregledne rezervacije najema igrišč in piknik prostora.